Ekskluzivno: ZOS Radio na dočeku Nermina Handžića

/

Jutros oko 2 sata i 40 minuta redakcija ZOS radija je pred porodičnom kućom Handžića, dočekala povratak porodice Handžić iz Beograda.

Kako smo već ranije obavještavali javnost Nermin Handžić je jučer nakon dvije snimljene emisije ušao u top 10 takmičara u show-u ”Neki novi klinci”. Nermina i njegove roditelje su dočekali članovi Omladinskog ansambla Tešanj, kao i prijatelji. Iako se na licima Handžića mogao vidjeti umor, zadovoljstvo plasmanom Nermina nisu mogli sakriti.

U kratkom razgovoru s Nerminom smo uspjeli saznati da je konkurencija u obje emisije bila izuzetno jaka, a na naše pitanje šta je ovog puta pjevao, uz vragolasti dječiji osmijeh nam je rekao neka to bude iznenađenje za sve gledaoce.

Obzirom da je bilo rano jutro i da je iza Nermina bilo desetosatno snimanje nismo ga zamarali suviše. Iskoristili smo priliku pa smo i njegove roditelje pitali kakav je osjećaj imati dječaka, koji je među deset najboljih na Balkanu po ocjeni stručnog žirija na što je njegov otac Hasan Handžić rekao za ZOS radio da sav trud koji je uložen u proteklih godinu dana u ovo takmičenje, sad se vratio kao najljepša nagrada.

Svakako da je Nermin Handžić sa ovim uspjehom ponos cijelog Tešnja, a kako je za ZOS radio rekla Sabrija Handžić poruke podrške stizale su iz svih zemalja bivše Jugoslavije, ali i od bh. dijaspore. Redakcija ZOS radija još jednom čestita Nerminu na ostvarenim rezultatima. Veliko finale takmičenja prema najavama bi se trebalo održati 26.juna i pozivamo Vas da tada podržite Nermina u telefonskom glasanju.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....