AMIR GALIJAŠEVIĆ U RAZGOVORU SA PRIVREDNICIMA I NEVLADINIM I SPORTSKIM UDRUŽENJIMA

/

Ovih dana, mr.sci. Amir Galijašević, nezavisni kandidat i zajednički kandidat opozicije za načelnika Tešnja ne staje. Naime, Galijašević vrijedno obilazi obrtnike, male i srednje privrednike i u neposrednom razgovoru sa vlasnicima i menadžerima upoznaje se sa konkretnim problemima koji opterećuju privredu. 

Iako sam  i sam u privredi, i cijelo vrijeme u stalnom kontaktu sa privrednicima, tek sam ovih dana dobio dodatne informacije o stanju i prilikama u privredi, kao i problemima sa kojima se svakodnevno susreću privrednici. Iskreno, ovako čovjek dobije bolju i jasniju sliku stanja i prilika ne samo u Tešnju nego i šire.”-rekao je za naš portal gospodin Galijašević.

Osim toga, Galijašević intenzivno razgovara sa sportskim organizacijama, i nevladinim udruženjima koja egszistiraju na području općine Tešanj.  
Naredni korak mu je obilazak susjednih općina Teslića, Usore, Doboja, Maglaja i Žepča kako bi se dodatno upoznao sa prilikama u ovim općinama. 

zosradio.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Javne ličnosti u BiH nakon što odsluže kaznu u zatvoru, MOGU SE VRATITI POLITIČKOM ŽIVOTU

Političari u BiH koji su osuđeni ili se nalaze...

NES ZENICA ODRŽAO IZBORNU SKUPŠTINU: Jasmin Šarić izabran za predsjednika

Prošle sedmice održana je Izborna skupština NES Zenica. Za...

Reagovanje Stranke za BiH i DF Tešanj

U našu redakciju je stigao demant na objavljeni tekst...

Problemi između stranaka DF i Stranka za BiH Tešanj

Kako smo ranije pisali lokalni općinski odbori Stranke za...