Zmajevi uoči susreta sa Estoncima: Nema nervoze svi su svjesni značaja utakmice

/

Još su ostala dva dana do prve kvalifikacione utakmice protiv Estonije za odlazak na SP u Rusiju, a u Trening kampu NS/FS BiH u Zenici vlada vedra i opuštena atmosfera. Nema nervoze ni napetosti, mada su svi svjesni značaja utakmice i sa ozbiljnošću izvršavaju svoje obaveze. Reprezentativci Srđan Grahovac i Armin Hodžić kazali su svoje utiske o predstojećoj utakmici, piše Patria.

– Dosta toga je rečeno ovih dana, znamo o kakvom se protivniku radi. U današnjem fudbalu nema opuštanja, mislim da u ovoj utakmici  ipak, najviše će zavisiti od nas samih. Dobro smo radili a sada dva dana prije utakmice, dolaze neke finese gdje će nam selektor ukazati šta možemo očekivati od njih i koje su njihove slabosti – kazao je Grahovac koji je dodao da je spreman za igru i da je u formi. 

Fudbaleri su istakli da će pobjeda zavisiti isključivo od samog tima.

– Od početka priprema kvalitetno radimo, dobri su treninzi, atmosfera je na vrhunskom nivou i svi smo kao jedna porodica. Sigurno da smo mi favoriti ali to moramo dokazati i na terenu i vjerujem da hoćemo. Nadam se da ću i ja dobiti minutažu, vidjećemo, važno je da sam spreman – kazao je Hodžić.

Utakmica se igra 6. septembra na Bilinom Polju.

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Čelnici KS BiH se zahvalili premijeru te predsjedavajućem i dopredsjedavajućem Skupštine ZDK za pokroviteljstvo priprema mladih košarkaša u Zenici

Generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH Dževad Alihodžić, direktorica ženskih...

“Zmajevi” večeras protiv moćne Nizozemske

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras gostuje Nizozemskoj na...

Premijer Pivić i ministar Mušija ugostili mastera Edina Kajevića nakon prijema u Kuću slavnih takekwondoa

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za obrazovanje,...

Streljački klub Tešanj uspješan na 15. međunarodnom turniru Visoko 2024

Ljetna pauza za članove Streljačkog kluba Tešanj završena je...