Svečano otvoren market Madi

/

Danas je u poslovnoj zoni Vila, na broju 9 u naseljenom mjestu Bukva otvoren market kompanije ”Madi”. Kupce su dočekala prigodna iznenađenja, pa su posjetitelji imali priliku uživati uz bogatu roštiljadu, ali i degustaciju bh. brendova poput Klasa-a, Oaze, i drugih. 

Market je u deset sati otvorio svoja vrata prvim kupcima, a kako je za ZOS radio rekao Maid Jabandžić, direktor kompanije MADI, ovo je jedini market koji će ova kompanija otvoriti i ne postoje namjere da se dalje šire u oblasti trgovine te ističe:

”Preko deset hiljada artikala na prostoru od 1100 metara kvadratnih, dovoljno govori o ovom objektu, vrlo dobar izbor, vrlo dobra ponuda, a u cijenu će se uvjeriti naši kupci. Mi ništa ne radimo usput i sve što radimo, trudimo se da radimo kako treba.”

Osim nove ponude za potrošače treba svakako napomenuti da je otvaranjem ovog marketa novo zaposlenje našlo preko 30 osoba.

Menadžmentu kompanije MADi kao i svim uposlenima, redakcija ZOS radija želi puno sreće u daljem radu.

Fotografije sa otvorenja marketa možete pogledati na slijedećem linku.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Međunarodni aerodrom Sarajevo slavi 55 godina postojanja

Međunarodni aerodrom Sarajevo s ponosom najavljuje sedmicu aktivnosti povodom...

Svi putevi iz Sarajeva od jeseni vode u Rim

Dugo očekivana direktna aviolinija na relaciji Sarajevo - Rim...

MADI – evropska najkompanija, direktor Maid Jabandžić evropski najmenadžer

Direkcija evropske nezavisne agencije za izbor i promociju najuspješnijih...

Međunarodni aerodrom Sarajevo: Od danas putnicima dostupna usluga Fast track/ Brzi prolaz

Po uzoru na mnoge evropske i svjetske aerodrome, od...