Općina Zavidovići: Obavještenje o provođenju projekta

/

Na osnovu dopisa Federalnog zavoda za statistiku Sarajevo, broj: 0328-6-46-1/21 od 26.01.20121. godine, obavještavamo stanovnike općine Zavidovići da će se u periodu od 08.02.2021. godine provesti anketiranje domaćinstva za potrebe ažuriranja statističkog okvira uzorka. 

Anketiranje će se provesti u okviru projekta “Podrška statističkom sistemu Bosne i Hercegovine za pripremu glavnog okvira za uzorak”, u trajanju od 22 dana uz mogućnost produženja terenskog rada do 7 dana. Anketiranje će provoditi akreditovani anketari koje će angažovati Federalni zavod za statistiku uz primjenu preporučenih mjera navedenih u Naredbi Federalnog kriznog štaba, a koji se odnose na nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru ali i na otvorenom ukoliko nije moguće održati fizičku distancu, a sve u cilju zaštite zdravlja anketara i ispitanika. 

Ovim putem molimo sve stanovnike općine Zavidovići koji budu odabrani za anketiranje, za punu saradnju za ove veoma značajne aktivnosti za Bosnu i Hercegovinu u cilju realizacije navedenog projekta. 

zosradio.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Javni poziv: Podsticaji samozapošljavanja za pripadnike branilačke populacije ZDK za 2024. godinu

Javni poziv za dodjelu podsticaja samozapošljavanja pripadnika branilačke populacije...

Javni poziv: Podsticaji zapošljavanja pripadnika branilačke populacije ZDK u pravnim licima za 2024. godinu

Javni poziv za dodjelu podsticaja zapošljavanja pripadnika branilačke populacije Zeničko-dobojskog...

Doboj Jug: Obavještenje o dodjeli novčanih sredstava: za pomoć u stambenom zbrinjavanju branilaca i njihovih porodica

Obavještavaju se branioci i članovi njihovih porodica koji imaju...

JU OŠ „Rešad Kadić“ Tešanj raspisuje ponovni javni konkurs za upis polaznika

Na osnovu člana 24. Zakona o obrazovanju odraslih („Službene...