Agencija CONDOR Zenica: Saopćenje za javnost

/

U kontekstu istinitog informisanja javnosti, ovom prilikom vas obavještavamo da je Agencija za fizičku i tehničku zaštitu ljudi i imovine „CONDOR“ iz Zenice, već duži period jedan od lidera u sektoru privatne sigurnosti na području Bosne i Hercegovine.

Pored toga što se ističemo u pružanju naših usluga klijentima, veoma bitno je istaći da u jednoj ovako složenoj ekonomskoj situaciji u našoj zemlji, Agencija CONDOR uspijeva blagovremeno ispunjavati sve svoje obaveze, kako prema državi, tako i prema svojim zaposlenicima. Ovdje moramo posebno napomenuti da smo sve to redovno obavljali i za vrijeme najjačeg vala koronavirusa, kada smo za razliku od mnogih drugih poslovnih subjekata, uspjeli zadržati sve svoje zaposlenike, a pritom ni u jednom trenutku nismo ugrozili svoje profesionalno djelovanje prema našim klijentima.

Naravno da ćemo i u narednom periodu nastaviti da poslujemo po istom principu, obzirom da je naša agencija već postala prepoznatljiva na tržištu u obavljanju zaštitarskih poslova, i to prvenstveno zahvaljujući fer i korektnom odnosu s našim klijentima i poslovnim partnerima.

U prilogu vam dostavljamo i nekoliko dokumenata koji potvrđuju istinitost ovih naših tvrdnji, a riječ je o uvjerenjima Uprave za indirektno oporezivanje BiH i Porezne uprave FBiH da Agencija CONDOR nema nikakvih neizmirenih obaveza po tom pitanju, kao i o uvjerenjima Suda BiH i Općinskog suda u Zenici da kao pravnom licu agenciji CONDOR nije izrečena bilo kakva osuđujuća presuda za krivična djela organizovanog kriminala, prevaru, korupciju i pranje novca, te da agencija nije pod stečajem, niti je predmet stečajnog postupka i postupka likcidacije.

zosradio.ba/https://www.direktno.ba/agencija-condor-zenica-saopcenje

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Iznenada nas je napustio mladi profesor Samir ef. Muminović

Šok i nevjerica na društvenim mrežama zbog iznenadne smrti...

Informacija o pokrenutom postupku javne nabavke za asfaltiranje puteva na području mjesnih zajednica u Zavidovićima

Grad Zavidovići objavio je postupak javne nabavke za asfaltiranje...

Saopštenje za javnost vezano za nabavku mjesečnih karti učenicima srednjih škola

Shodno prošlosedmičnim protestima roditelja i učenika zavidovićkih srednjih škola,...