Nermin Handžić osvojio žiri: Pogledajte njegov prvi nastup u Zvezdama Granda

/

Naš mladi sugrađanin Nermin Handžić sinoć je prvi put stao na pozornicu ovogodišnjeg takmičenja „Zvezde Granda“. Otpjevao je dvije Šabanove pjesme „Tebi koja si otišla“ i „Samo mene volela si lažno“, te svojim glasom naprosto oduševio članove žirija. Glasove za prolazak dalje dale su mu Viki Miljković, Ceca Ražnatović, Marija Šerifović i Ana Bekuta.

Saša Popović je nakon Nerminovog nastupa otkrio publici da je ovaj momak bio mnogo puta na Grandovoj pozornici, još kao dječak i da je od malih nogu pokazivao neviđeni talenat za muziku.

„Sjećam se kada si pjevao, a mi smo doveli Šabana, međutim, Nermin to nije znao i Šaban mu je prišao iza leđa i nastavio da pjeva drugu strofu. Kada ga je Nermin vidio pao je u nesvjest, stvarno je bio čudo od djeteta“.

Nakon ovakvog predstavljanja mladog Tešnjaka, Viki je zatražila riječ.

„Sjedim ovdje kao fikus čoveče, ne pitaš me ništa, samo me ignorišeš. Sve moram da se borim da bih nešto rekla, pitaj me da bih mogla da pričam nešto. Hoću ovog kandidata jer ovakvog čekam od početka takmičenja“, pobunila se Viki, ali i njene dvije kolegice Marija i Ceca, također su imale želju da se Nermin pridruži njihovom timu.

Iako je Nerminova majka kazala da je njegova želja da bude u timu Marije Šerifović, Saša Popović mentorstvo je ipak dao Viki.

Nerminov nastup možete pogledati u videu ispod.

Zvezde Granda - Cela emisija 08 - ZG 2021/22 - 06.11.2021

Redakcija/zosradio.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....