Briljirao u Zvezdama Granda: Ovako je Nermin Hadžić nekada pjevao sa Šabanom

/

Ime Nermin Handžić uveliko je poznato na prostoru općine Tešanj. Simpatični dječak koji pjeva pjesme Šabana Šaulića, danas je učenik četvrtog razreda Opće gimnazije u Tešnju, a aktivno trenira i fudbal u NK TOŠK Tešanj.

Prošlog vikenda mogli ste ga gledati u regionalnom takmičenju Zvezde Granda, gdje je osvojio srca kako žirija, tako i publike. Predstavio se pjesmama svog idola, Šabana, “Tebi koja si otišla” i “Samo mene voljela si lažno”.

Nakon što je dobio prolaz u naredni krug, Saša Popović je otkrio publici kako je Nermin bio mnogo puta na Grandovoj pozornici, još kao dječak i da je od malih nogu pokazivao
neviđeni talenat za muziku.

 „Sjećam se kada si pjevao, a mi smo doveli Šabana, međutim, Nermin to nije znao i Šaban mu je prišao iza leđa i nastavio da pjeva drugu strofu. Kada ga je Nermin vidio pao je u nesvjest, stvarno je bio čudo od djeteta“, kazao je Saša, a mi vam u nastavku donosimo link na kojem  možete pogledati Nerminov nastup sa Šabanom, kada je imao samo 11 godina.

Redakcija/zosradio.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....