Nermin Handžić za ZOS radio: Ljudi će me uvijek pamtiti po nastupu sa Šabanom Šaulićem

/

Kada se kaže Nermin Handžić svi se sjećaju malenog dječaka koji je pjevao pjesmu „Golubica“ zajedno s legendarnim Šabanom Šaulićem. Već s 11 godina osvojio je srca publike pjevajući upravo Šabanove pjesme u takmičenju „Neki novi klinci“, u kojem je stigao do finala, te osvojio treće mjesto.

Od tada je prošlo sedam godina, Nermin je odrastao. Sada ima 18 godina završava tešanjsku gimnaziju „Musa Ćazim Ćatić“, trenira fudbal u Nogometnom klubu Tošk u Tešnju i trenutno je jedan od učesnika regionalnog takmičenja „Zvezde Granda“.

U prvom krugu pjevao je pjesme „Tebi koja si otišla“ i „Samo mene volela si lažno“, te dobio glasove četiri člana žirija, a neki, poput  Bosanca bi mu dali svoj glas, samo da su znali da je riječ o dječaku koji je sedam godina ranije pjevao na istoj sceni.

Za mentoricu dobio je popularnu pjevačicu Viki Miljković, s kojom vrijedno vježba za svoje naredne nastupe u “Zvezdama Granda”.  U međuvremenu bio je i gost ZOS radija i ispričao nam kako je došlo do toga da se prijavi u ovo takmičenje.

Nermin Handžić učesnik takmičenja Zvezde Granda bio je gost ZOS radija

 

Povezani postovi

Uskoro novi singl grupe ZAR, u spotu i srednjovjekovni vitezovi

Drugi spot iz video - trilogije koja najavljuje novi...

Dino Merlin o svojim najmilijim: Najveća sreća je kada mi taksist kaže da su moja djeca skromna

Dino Merlin je nakon spektakularnih koncerata u Areni Zagreb...