Beogradski mediji: Nastavlja se potraga za Matejem Perišom, sada ga traži i Interpol

/

I dalje se traga za nestalim Splićaninom Matejem Perišom (27) koji je u noći između 30. i 31. decembra nestao u Beogradu. Kako pišu beogradski mediji, u potragu za mladićem uključio se i Interpol.

O nestanku 27-godišnjeg Periša su obaviještene i susjedne države kroz koje prolazi rijeka Dunav, jer se sumnja da se hrvatski državljanin utopio.

Srbijanska policija je, osim u Beogradu, pretraživala rijeku Dunav i nizvodno. Kako “Telegraf” piše, provjeravalo se, kako korito rijeke, tako i priobalje.

– Nema nekih novih saznanja, policija nastavlja potragu i sve istražne radnje za Mateja i tokom praznika. Dao sam sekret za DNK identifikaciju. Bio sam u policiji, rekli su mi da se potraga nastavlja, što je dobro. Akcenat je na Savi, odnosno na koritu i njenim obalama. Bili su i psi, tako da se vide aktivnosti – rekao je jučer Nenad Periš, otac nestalog mladića.

zosradio.ba/avaz.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Otvorena birališta u Hrvatskoj: 3,7 miliona osoba ima pravo glasa na izborima za novi saziv sabora

Danas se održavaju parlamentarni izbori za 11. saziv Hrvatskog...

Tijelo Danke Ilić još nije pronađeno, osumnjičeni skrivanjem onemogućavaju dugu zatvorsku kaznu?

Osumnjičeni je priznao da je navodno autom udario Danku,...

Snimka iz Splita šokirala Hrvatsku: Dvije djevojke tuku i ponižavaju treću

Društvenim mrežama proširilo se više snimki na kojima se...

Sjajne vijesti: Uskoro jedinstven uređaj za plaćanje autoputeva u regionu

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu...