Zavidovići: Obavještenje o pokrenutim postupcima javnih nabavki

/

Općina Zavidovići u tekućoj sedmici donijela je odluku o pokretanju četiri postupka javnih nabavki koje su objavljene na portalu javnih nabavki te su time dostupne ponuđačima. Radi se o slijedećim postupcima javnih nabavki:

  1. Javna nabavka radova „Nabavka, isporuka i ugradnja betonskih cijevi za potrebe izgradnje i proširenja kanalizacione mreže na području općine Zavidovići“. Za ovu namjenu opredijeljena su sredstva iz Budžeta općine Zavidovići u iznosu od 43.000,00 KM.
  2. Javna nabavka radova „Zamjena stolarije na Gradskoj sportskoj dvorani Zavidovići“. Procijenjena vrijednost navedene javne nabavke iznosi 77.977,58 KM a sredstva su obezbijeđena od Fonda za zaštitu okoliša FBiH, Federalnog ministarstva kulture i sporta i iz Budžeta općine Zavidovići.
  3. Javna nabavka radova „Sanacija i asfaltiranje prilaznog puta do crkve zu naselju Gostović“. Za ovu javnu nabavku opredijeljena su sredstva u iznosu od 13.877,37 KM i to od strane Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice Zeničko-dobojskog kantona i iz Budžeta općine Zavidovići.
  4. Javna nabavka radova „Rekonstrukcija ceste Kamenica – Mitrovići – Mašica“. Sredstva u iznosu od 103.294,91 KM osigurana su od strane Federalnog ministarstva prostornog uređenja, prema Ugovoru o sufinansiranju projekta: Rekonstrukcija ceste Kamenica – Mitrovići – Mašica i dijelom iz Budžeta općine Zavidovići.

Najpovoljniji ponuđači za navedene javne nabavke, sa kojima će se potpisati ugovori o izvođenju radova, odabrat će se nakon provedenih pomenutih postupaka javnih nabavki o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Realizacijom ovih projekata bit će unaprijeđen i poboljšan život građanima općine Zavidovići a isto će doprinijeti i razvoju turizma u „Parku prirode Tajan“, na zadovoljstvo svih naših sugrađana, saopćeno je iz Općine Zavidovići.

 

Povezani postovi

Poziv mladim volonterima za prijavu

Imaš između 15 i 30 godina? Voloner_ka si i...

Doboj Jug: Obavještenje o javnoj raspravi

Skupština Zeničko-dobojskog kantona na svojoj 10.sjednici održanoj dana 22.06.2023....

Promocija knjige Fuda Šišića u srijedu 05. jula u Tešnju

Centar za kulturu i obrazovanje Tešanj Vas poziva na...

Najam proizvodnog ili skladišnog prostora u industrijskoj zoni Bukva općina Tešanj

Najam proizvodnog ili skladišnog prostora u industrijskoj zoni Bukva....