Djevojke predale prah i marihuanu, mladić se na zadnjem sjedištu drogirao

/

U ulici Mostarskog bataljona  patrola policije jesinoć u tri sata zaustavila Mercedes u kojem su se nalazile tri osobe, saopćeno je iz MUP-a HNK.

Prilikom kontrole , na mjestu vozača nalazila se M.B.(1990) iz Mostara koja je tom prilikom predala providnu pvc vrećicu sa suhom zeljastom tvari. Na mjestu suvozača nalazila se A.M.(2002) iz Mostara koja je tom prilikom predala pvc kesu sa sadržajem bijele praškaste tvari , kesicu sa nepoznatom količinom tableta , kesicu sa zavarenim vrhom u kojem se nalazila bijela praškasta tvar i kesica sa suhom zeljastom tvari.

Na zadnjem sjedištu u vozilu se nalazilo lice S.Č.(1985) iz Mostara koji je uživao opojnu drogu. Lica su lišena slobode i zadržana radi krim. obrade.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Islamska zajednica u BiH utvrdila cijenu kurbana za ovu godinu

Rijaset Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini na jučerašnjoj...

Zbog višegodišnjih sudskih sporova: Odmarališta u Neumu 30 godina bez obnove

Gotovo tri decenije brojni devastirani objekti u našem jedinom...

Ugašen proizvodni pogon bh. giganta nakon 132 godine rada

Pogon Koksare u okviru kompanije ArcelorMittal Zenica zatvoren je...

Sladić objavio kakvo nas vrijeme očekuje za prvi maj

U ponedjeljak se očekuje sunčano vrijeme sa slabim vjetrom...