Zavidovići: Čestitka u povodu 1.maja

/

U povodu 1. maja – Međunarodnog praznika rada u svoje lično ime i u ime Gradske uprave upućujem srdačne čestitke svim Zavidovićanima, građanima Bosne i Hercegovine i našoj dijaspori.

Iskreno želim da ovaj praznik provedete u ugodnom, porodičnom, ambijentu i vedrom raspoloženju. Također, dragi sugrađani želim Vam mnogo uspjeha u životu i radu uz nastojanje da zajedničkim snagama izgradimo bolje i ljepše Zavidoviće.

Prvi maj – Međunarodni praznik rada podsjeća i ukazuje na historijsku borbu za radnička prava i dostojanstvo čovjeka koji svojim časnim i poštenim radom obezbjeđuje egzistenciju za sebe i svoju porodicu. Ovaj praznik predstavlja simbol borbe za radnička prava i radničku solidarnost, posvećen radnicima svih profesija i djelatnosti.

Cijenjeni sugrađani u domovini i dijaspori, sretan Vam Međunarodni praznik rada!

Gradonačelnik
doc.dr. Hašim Mujanović

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Saračević: Sretan i blagosloven Vaskrs!

Svima koji slave, kompanija Saračević specijalni čelici želi sretan...

Mann+Hummel BA: Sretan i blagosloven Vaskrs!

U ovo predivno proljetno vrijeme, dok priroda budi svoju...

ZOS radio: Sretan i blagosloven Vaskrs!

U ovom posebnom vremenu Vaskrsa, redakcija portala ZOS Radija...

OO SDP BiH Tešanj: čestitka u povodu 15. aprila – Dana Armije RBiH

U ime Općinske organizacije Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine...