Užas u bolnici: Kaišem udario medicinsku sestru, pa joj iglu zabo u leđa

/

Beogradska policija uhapsila je S.K. (35) jer je kaišem udario medicinsku sestru M.S. (44) u jednoj beogradskoj bolnici, a zatim se dočepao igle od šprica i zabo joj ga u leđa, saznaje “Telegraf.rs”.

Nasilnik je jučer saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu nakon čega je pušten da se brani sa slobode. Njemu se na teret stavlja nasilničko ponašanje.

Kako “Telegraf.rs” saznaje, napad se dogodio u srijedu dva sata nakon ponoći u jednoj beogradskoj bolnici.

– Policija je dovela S.K. na odjeljenje toksikologije jer je u centru grada pijan i drogiran napao slučajnog prolaznika. Dok je čekao da mu se ukaže ljekarska pomoć, izvukao je kaiš iz svojih pantalona i njime udario sestru. Nakon toga dočepao se igle od šprica i zabo joj ga u leđa – kaže Telegrafov izvor blizak istrazi.

Prema informacijama, medicinskoj sestri konstatovane su lakše tjelesne povrede. On je odmah uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega je priveden kod tužioca koji je donio odluku da ga pusti poslije iznošenja odbrane. Nasilnik je u bolnicu doveden jer je, nezvanično, na ulici pijan i pod dejstvom narkotika udario slučajnog prolaznika.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Građevinske kompanije u Hrvatskoj nemaju dovoljno radnika, ne pomažu ni veće plaće

Nedostatak djelatnika te visoke cijene rada i materijala usporavaju...

Von der Leyen: Zabrana TikToka u EU nije isključena

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen rekla je...

Zabranjuju TikTok: Hoće li američka vlada ugasiti ovu društvenu mrežu

Sa 360 glasova "za", i svega 58 "protiv" izglasan...

Dva državljana BiH uhapšena u Njemačkoj zbog šverca oružja

Pripadnici njemačke policije su u opsežnoj akciji uhapsili dva...