Vatrogasci imali pune ruke posla: U danima vikenda u Tešnju dva požara

/

Kako stoji u izvještaju Službe civilne zaštite Tešanj, Profesionalna vatrogasna jedinica (PVJ) intervenisala je 13.05.2022.godine u 12:28 sati u naseljenom mjestu Gornji Tabaci Tešanj kojom prilikom je gorio putnički automobil te je načinjena materijalna šteta na vozilu. U gašenju su učestvovala 2 vatrogasca.

U nedjelju, 15.05.2022.godine u 05:01 sati u naseljenom mjestu Medakovo 14. ponovo je intervenisala Profesionalna vatrogasna jedinica, kojom prilikom je gorjela paleta sa drvima te je načinjena materijalna šteta. U gašenju su učestvovala 2 vatrogasca.

Također, u petak, 13.05.2022. godine u 15:40 sati na poziv Profesionalne vatrogasne jedinice Maglaj upućena Profesionalna jedinica Tešanj na ispomoć u gašenju požara u preduzeću Natron Maglaj. U gašenju su učestvovala 2 vatrogasca.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Amina Kopić: Učenica generacije 2020 – 2024 “JU Srednje tehničke škole” Tešanj

Učenica generacije "JU Srednje tehničke škole" Tešanj je Amina...

Narcis Halilović predsjednik Bosanskog pozorišta Tešanj: U kulturu se jako malo ulaže

Gost našeg podcasta bio je Narcis Halilović, koji je...

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...

Tešanj: Pronađeno i uklonjeno neeksplodirano ubojno sredstvo

Kako je saopćeno iz Civilne zaštite općine Tešanj Operativni...