Kupljeno zemljište: Isprojektovan i raspisan tender za još jedan bunar, PEB 5

/

Kako stoji u Facebook objavi općinskog načelnika Suada Huskića, Općina Tešanj kupila je zemljište, te raspisala tender za još jedan bunar, PEB 5.

“Kupili smo zemljište (cca. 10 dunuma) isprojektivali i raspisali tender za još jedan bunar, PEB 5. Lokacija budućeg bunara PEB 5 je na prostoru od Jelah Polja prema Bobarskom polju. Ovaj bunar će koštati prilično više, jer se mora graditi prilično dug cjevovod do hlorne stanice, kod mosta na Usori. Bunar PEB 3, koji se nalazi blizu jezera Jelen, i na kojem se radi, očekujemo da će biti završen početkom juna,” napisao je Huskić u svojoj objavi.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Budući doktor i sadašnji lider: Upoznajte Safeta Hopića

Rođen 1995. godine u Tešnju, Safet Hopić je pravi...

Okupljanje udruženja ABNOR-a : Ministar Sirovica dodijelio priznanje najstarijem borcu

Danas je u Tešnju održano okupljanje članova udruženja antifašističkih...

Promjene na čelu stranka: Edin Mahmutović umjesto Fahira Sole predsjednik OO NES (ASDA) TEŠANJ

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik OO NES (ASDA) Tešanj Fahir Solo...

Poznati nosioci lista političkih stranaka za lokalne izbore u Tešnju

Kako se približavaju rokovi za predaju lista tako i...