Prof. dr. Ibrahim Plančić iz Tešnja novi dekan Mašinskog fakulteta u Zenici

/

U našu redakciju pristigla je obavijest kako je prof. dr. Ibrahim Plančić iz Tešnja izabran za novog dekana na Mašinskom fakultetu u Zenici.

Podsjećamo, rođen 1968. godine u Jablanici, općina Tešanj. U ovom gradu završio osnovnu i srednju mašinsko tehničku školu. Mašinski fakultet u Banja Luci upisao 1988. godine. Kao student IV godine ovog fakulteta sredinom 1992. godine prekinuo studij i isti nastavio tek po normalizovanju prilika početkom 1996. godine na Mašinskom fakultetu u Zenici.

Poslije okončanja studija zapošljava se u Tvornici svjećica i industrijske keramike ”ENKER” Tešanj. Od aprila 1999. godine stalno je zaposlen na Mašinskom fakultetu u
Zenici. Član je Asocijacije za kvalitet u BiH i zastupnik/poslanik u Skupštini ZE-DO Kantona u mandatnom periodu 2002-2006.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

U Općoj bolnici Tešanj za vikend rođene 3 bebe

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji da su na...

Tešanj: Snaga naroda u petak ima izbornu skupštinu

Inicijativni odbor SNAGE NARODA Tešanj aktivno je radio na...

Uhapšen muškarac iz Tešnja zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

Kako stoji u saopćenju MUP-a ZDK, jučer je izvršen...