Uhapšen muškarac iz Tešnja zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

/

Kako stoji u saopćenju MUP-a ZDK, jučer je izvršen pretres kuće Piljužićima, lica M.M., rođen 1986. godine iz Tešnja, zbog, kako se navodi, krivičnog djela “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”.

Policijski službenici Policijske stanice Tešanj postupajući po naredbi Općinskog suda u Tešnju izvršili su pretres porodične kuće i drugih objekata kao i vozila koje koristi gore pomenuto lice.

Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto više upakovanih sadržaja biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana, više upakovanih sadržaja praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed i jedna drobilica.

Lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada, nakon čega će biti predat u Kazneno popravni zavod zatvorenog tipa Zenica, jer je imao izrečenu mjeru elektronskog nadzora koju je prekršio.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Budući doktor i sadašnji lider: Upoznajte Safeta Hopića

Rođen 1995. godine u Tešnju, Safet Hopić je pravi...

Okupljanje udruženja ABNOR-a : Ministar Sirovica dodijelio priznanje najstarijem borcu

Danas je u Tešnju održano okupljanje članova udruženja antifašističkih...

Promjene na čelu stranka: Edin Mahmutović umjesto Fahira Sole predsjednik OO NES (ASDA) TEŠANJ

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik OO NES (ASDA) Tešanj Fahir Solo...

Poznati nosioci lista političkih stranaka za lokalne izbore u Tešnju

Kako se približavaju rokovi za predaju lista tako i...