Detalji nesreće na magistralnom putu M-17: Lakše i teže povrede u sudaru Renaulta i Jeepa

/

Kako stoji u saopćenju MUP-a ZDK, jučer oko 12,05 sati, na magistralnom putu M-17 u mjestu Brezovo Polje, općina Žepče, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo, marke “Renault”, kojim je upravljao I.K., rođen 1989. godine iz Hrvatske i putničko motorno vozilo, marke “Jeep” kojim je upravljao M.P.J., rođen 1988. godine iz Poljske.

Tom prilikom lakše tjelesne povrede zadobili su vozač putničkog motornog vozila “Jeep”, suvozač E.M., rođena 1988. godine i dijete, rođeno 2011. godine, dok je teške tjelesne povrede zadobilo dijete rođeno 2021. godine, svi državljani Poljske, a koje su konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Policijske stanice Žepče uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodile su se još dvije saobraćajne nezgode u kojima nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

SUĐENJE OBRENU PETROVIĆU: Krivična prijava zbog davanja lažnih iskaza

Centar za humanu politiku podnio je krivičnu prijavu protiv...

Budući doktor i sadašnji lider: Upoznajte Safeta Hopića

Rođen 1995. godine u Tešnju, Safet Hopić je pravi...

Okupljanje udruženja ABNOR-a : Ministar Sirovica dodijelio priznanje najstarijem borcu

Danas je u Tešnju održano okupljanje članova udruženja antifašističkih...

Promjene na čelu stranka: Edin Mahmutović umjesto Fahira Sole predsjednik OO NES (ASDA) TEŠANJ

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik OO NES (ASDA) Tešanj Fahir Solo...