Zavidovići: Karate klub „Mersad Kurtalić“ u posjeti Gradonačelniku

/

Gradonačelnik Hašim Mujanović ugostio je članice Karate kluba „Mersasd Kurtalić“ Amnu Đerzić i  Aminu Bajrić, predstavnike i roditelje. Povod posjete je uručenje Zahvalnice karate kluba Gradonačelniku a Zahvalnica je uručena za pomoć u radu i razvoju kluba.

Članice Karate kluba „Mersad Kurtalić“ Amna Đerzić i Emina Bajrić učetvovat će na Balkanskom prvenstvu u Beogradu. Ovom prilikom predstavnici kluba, roditelji i članice izrazile su zahvalnost Gradonačelniku na podršci koju im je pružio za odlazak na prvenstvo, ističući da će dati sve od sebe da u najboljem svjetlu predstave klub, grad i državu.

Gradonačelnik Hašim Mujanović zahvalio se Karate klubu „Mersad Kuratalić“ na uručenoj Zahvalnici. Članicama karate kluba poželio je uspjeh na predstojećem Balkanskom prvenstvu, naglašavajući da će i dalje podržavati razvoj sporta na području Grada Zavidovići, a posebno sportiste koji promovišu Zavidoviće, saopćeno je iz Gradske uprave.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Amina Kopić: Učenica generacije 2020 – 2024 “JU Srednje tehničke škole” Tešanj

Učenica generacije "JU Srednje tehničke škole" Tešanj je Amina...

Narcis Halilović predsjednik Bosanskog pozorišta Tešanj: U kulturu se jako malo ulaže

Gost našeg podcasta bio je Narcis Halilović, koji je...

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...

Tešanj: Pronađeno i uklonjeno neeksplodirano ubojno sredstvo

Kako je saopćeno iz Civilne zaštite općine Tešanj Operativni...