Ovo je Zumreta koju je ubio svekar Džemo: Mislio da ima ljubavnika!

Datum:

Džemo Eminović (79), koji je u ponedeljak popodne ubio svoju snahu Zumretu (44) u selu Crnoča kod Novog Pazara, navodno godinama nije govorio sa ženom svog sina, a u posljednje vrijeme je navodno po selu pričao kako je čuo da ona ima ljubavnika, piše Hayat.ba

Podsjećamo, zločin se dogodio u ponedjeljak oko 15 časova, kada je poslije svađe Džemo pucao u Zumretu u dvorištu u kome oboje žive.

  • Komšije su čule ukupno četiri pucnja, a vjeruje se da je Džemo tri hica ispalio u Zumretu, a potom je pucao i u sebe. U vrijeme zločina Zumretina svekrva bila je na njivi, a sin u školi – kaže izvor Kurira i nastavlja:
  • Komšije su pozvale Hitnu pomoć i policiju koje su mogle samo da konstatuju smrt svekra i snahe i obave uviđaj.

Kako navode komšije, svekar i snaha su godinama bili u lošim odnosima.

  • Oni su živjeli u dve kuće u istom dvorištu, ali godinama nisu razgovarali zbog neke svađe. Zumretin suprug i djeveri radili su u inostranstvu i godišnje su u Sandžak dolazili na 15 do 20 dana, pa je ona sa sinom, koji ide u osnovnu školu, ostala da stanuje sa svekrom i svekrvom – pričaju komšije.

Džemo Eminović se prije mesec dana, kako tvrde mještani, vratio iz bolnice.

  • Imao je zdravstvene probleme zbog kojih je bio i operisan, a već tada je bilo jasno da mu poslije operacije nije dobro. Nekako se promijenio, počeo je jako loše da priča o snahi, iako to nije ranije radio, bez obzira na njihov narušen odnos. Govorio je svima da ona ima ljubavnika i da vara njegovog sina. Tako su komšije počele da sumnjaju i da ima psihičke probleme – kažu komšije i nastavljaju:
  • Uprkos tome, svi su šokirani ovim što se dogodilo. Čak i ljudi koji su ga svakodnevno posjećivali kažu da ništa nije slutilo na to da će je ubiti, a potom presuditi i sebi.

Od ubijene Zumrete juče se na društvenim mrežama oprostio njen sin. On je okačio majčinu fotografiju uz emotikone koji plaču, a nizali su se komentari žaljenja, izrazi saučešća i podrške porodici.

Povezani postovi
Related

Šokantan slučaj: Supruga iz pakla godinama tukla muža, zatvarala ga i uzimala mu plaću

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu u četvrtak je ispitalo  hrvatsku državljanku...

Gračanica: Opljačkana ASA banka

Kako smo jutros saznali od službenika Policijske stanice Gračanica...

Pronađeno tijelo ženske osobe u bazenu RVI

Policijska uprava Ilidža jutros je u 8:15 sati primila dojavu...

Radnik preminuo na gradilištu, naložena obdukcija

Radnik G.Š. (59) iz Laktaša preminuo je jutros u...