Zavidovići: Gradonačelnik ugostio članicu AKK “Duga” Zavidovići Lejlu Slipić

/

Gradonačelnik Hašim Mujanović upriličio je prijem za članicu Lejlu Slipić i trenera Akademskog kajak kluba „Duga“ Zavidovići.

Povod prijema su ostvareni rezultati na Otvorenom prvenstvu Bosne i Hercegovine u kajaku i kanu na divljim vodama, koje je održano u Banja Luci 15. aprila 2022. godina, gdje je Lejla briljirala i postala državna prvakinja u disciplini sprint i viceprvakinja u disciplini spust.

Lejla je talentirana kajakašica AKK „Duga“. Prvi uspjesi Lejle Slipić počeli su u aprilu 2014. godine, kada je osvojila prvo mjesto na Memorijalnom takmičenju Anto Pozderski koje se održalo u Zavidovićima, a koje je nastavila nizati sve do danas.

Na Međunarodnom takmičenju održanom 19. i 20. marta u Zavidovićima u kajaku na divljim vodama “Zavidovići open 2022 – tri rijeke”, gdje su pored bosanskohercegovačkih kajakaša, učestvovali i kajakaši iz Sjeverne Makedonije i Srbije, Lejla je osvojila treće mjesto.

“Gradonačelnik Hašim Mujanović čestitao je Lejli i treneru na ostvarenim rezultatima, pohvalivši njen rad i zalaganje, uz želju da i u budućnosti nastavi ostvarivati dobre rezultate kojima će predstavljati naš grad i našu državu kao izuzetna i vrhunska sportiskinja.” – saopćeno je iz Gradske uprave.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

SUĐENJE OBRENU PETROVIĆU: Krivična prijava zbog davanja lažnih iskaza

Centar za humanu politiku podnio je krivičnu prijavu protiv...

Budući doktor i sadašnji lider: Upoznajte Safeta Hopića

Rođen 1995. godine u Tešnju, Safet Hopić je pravi...

Okupljanje udruženja ABNOR-a : Ministar Sirovica dodijelio priznanje najstarijem borcu

Danas je u Tešnju održano okupljanje članova udruženja antifašističkih...

Promjene na čelu stranka: Edin Mahmutović umjesto Fahira Sole predsjednik OO NES (ASDA) TEŠANJ

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik OO NES (ASDA) Tešanj Fahir Solo...