Prijem za članove Karate kluba „Leopard“ iz Zavidovića

/

Gradonačelnik Hašim Mujanović danas je u svom Kabinetu ugostio članove Karate kluba „Leopard“ iz Zavidovića.

Povod prijema su zapaženi rezultati mladog Rusmira Mešića. Rusmir Mešić je na Balkanskom šampionatu održanom u Beogradu u periodu od 3. 6. – 5. 6. 2022. godine osvojio drugo mjesto i srebrenu medalju. U takmičenju je učestvovalo oko 1200 takmičara sa prostora Balkana. Ovo je prva srebrena medalja koja s Balkanskog takmičenja dolazi u Zavidoviće.

Gradonačelnik doc. dr. Hašim Mujanović pohvalio je zalaganje rukovodstva karate kluba „Leopard“, a tom prilikom čestitao je Rusmiru na historijskom rezultatu za naš Grad. Gradonačelnik je naglasio da su naši, zavidovićki, sportisti najbolji promotori i ambasadori Zavidovića.

Trener karate kluba Sanjin Avdić zahvalio je Gradonačelniku, kako na današnjem prijemu, tako i na podršci koju ovaj klub ima od Grada Zavidovići a Gradonačelnik je vrijednim karatistima poželio sreću i uspjeh u daljem radu i takmičenjima.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Svečani ispraćaj 202 maturanta i maturantice Mješovite srednje škole Tešanj

U petak, 24. 05.2024. godine, upriličen je svečani ispraćaj...

Firma SAJO PLAST prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

U realizaciji projekta " Jedan privrednik, jedna učionica" sudjelovala...

Maglaj: Završeno uređenje desne obale rijeke Bosne

Kako je saopćeno iz općine Maglaj uspješno je završeno...

Doboj Jug: Realizacija infrastrukturnih projekata

U ulici Brezik na području općine Doboj Jug, aktivni...