U Šamcu otvoren 16. Hifa – Oil maloprodaji objakat

/

Kompanija Hifa – Oil danas je zvanično otvorila 16. po redu benzinsku pumpu u Bosni i Hercegovini.

Novi maloprodajni objekat nalazi se u Šamcu na adresi Crkvina, b.b. i posjeduje sve prateće sadržaje u skladu sa standardima Hifa – Oil brenda, kao i premium gorivo Isomax visokih performansi proizvedeno u saradnji sa francuskom kompanijom “Total”. U sklopu ovog maloprodajnog objekta pored premium goriva Isomax, nalazi se i brendirana trgovina “Euromarket”, vlastita linija Isomax ulja i maziva za putnička i teretna vozila, Caffe bar, kafa “TO GO”, te široki asortiman robe po pristupačnim cijenama.

“Jačamo našu tržišnu poziciju i nastavljamo sa širenjem maloprodajne mreže kao i unaprijeđenja brenda Isomax.” poručili su iz menadžmenta Hifa-Oil.

Ovaj maloprodajni objekat zapošljava 6 uposlenika, radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 05:00-23:00. Pored benzinske pumpe u Šamcu, kompanija Hifa-Oil trenutno ima razvijenu maloprodajnu mrežu sa 15 objekata na lokacijama: Sarajevo, Gračanica, Gradačac, Maglaj, Doboj, Brčko, Teslić, Busovača, Banovići, Rudo i Živinice.

Ističemo, Hifa-Oil d.o.o. Tešanj posluje kao najznačajniji privatni naftni distributer u Bosni i Hercegovini. Kompanija između ostalog posjeduje 5 maloprodajnih objekata u Crnoj Gori, a do kraja godine očekuje se dodatno širenje, kako u BiH, tako i na području Crne Gore. Hifa – Oil – Energija koja pokreće!

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

NOVO: MOJA PILEĆA HRENOVKA SA SIROM

Kao domaćem proizvođaču, cilj mesne industrije MADI je da...

Odlično pripremljeno, posluženo bez suvišnih priloga: Nenamjenski krediti ProCredit Bank

Dobar recept uključuje fine, svježe namirnice i obilje začina....

Oaza sponzor taekwondo reprezentativke BiH Nadine Mehmedović

Početkom ove sedmice u prostorijama kompanije Oaza d.o.o. upriličeno...

Savršena frizura bez čekanja: Novi muški frizerski salon “Diamond” otvoren u Tešnju

Otvoren je novi muški frizerski salon "Diamond" u zgradi...