Gradonačelnik ugostio članove NK „Krivaja“ Zavidovići

/

U Velikoj sali Grada Zavidovići,  Gradonačelnik doc. dr. Hašim Mujanović, 8. 6.2022. godine, ugostio je najmlađe članove Nogometnog kluba „Krivaja“ Zavidovići. Prijemu su prisustvovali predsjednik Nogometnog kluba „Krivaja“ Adnan Haćimić, trener i članovi kluba.

Predsjednik Nogometnog kluba „Krivaja“ upoznao je Gradonačelnika sa trenutnom situacijom, očekivanjima i budućim planovima, te se zahvalio Gradonačelniku Hašimu Mujanoviću na prijemu kao i na podršci koju pruža Nogometnom klubu „Krivaja“.

Gradonačelnik doc. dr. Hašim Mujanović pohvalio je rad i trud mladih članova Nogometnog kluba, te im čestitao na odličnim rezultatima koje su postigli u protekloj sezoni uz želju da i u budućem periodu nastave sa dobrim rezultatima.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Firma H&HMT Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj " Jedan...

Historijski uspjeh dječaka iz NK TOŠK-a na Međunarodnom turniru Čin Čin

Protekla tri dana selekcija 2016, Omladinskog pogona NK TOŠK...

Firma Salkić Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj "Jedan privrednik,...

JP RAD Tešanj primjer dobre prakse: Učešće u MEG projektu

Komunalno preduzeće već nekoliko godina zajedno sa Općinom Tešanj,...