Firma H&HMT Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

/

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj ” Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma H&HMT i donirala stolariju za školsku biblioteku.

“Donirana stolarija je ugrađena i sada je boravak u biblioteci puno ljepši i ugodniji. Zahvaljujemo se firmi H&HMT na iskazanoj darežljivosti i dobročinstvu. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!” – navode iz MSŠ Tešanj.

Firma H&HMT Tešanj

Firma H&HMT Tešanj je aktivna i uspješna firma na našem tržištu. Bavi se postavljanjem industrijskih podova, ferobetona i estriha u velikim halama i poslovnim objektima, gletanjem betona, pumpanjem betona i stacionarnim pumpama. Sve radove izvode kvalitetno i efikasno s timom vrhunskih majstora i stručnjaka. Sjedište firme se nalazi u Tešnju, a mrežu poslovanja proširili su po cijeloj BiH. Kontaktirajte ih i uvjerite se zašto su najbolji.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

U Općoj bolnici Tešanj za vikend rođene 3 bebe

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji da su na...

Tešanj: Snaga naroda u petak ima izbornu skupštinu

Inicijativni odbor SNAGE NARODA Tešanj aktivno je radio na...

Uhapšen muškarac iz Tešnja zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

Kako stoji u saopćenju MUP-a ZDK, jučer je izvršen...