Monstrum bebu staru 4 mjeseca šutnuo u glavu, a majku pretukao i onda vukao po asfaltu

/

Zaječarska policija uhapsila je danas mještanina N.B. (41) zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici nanijevši svojoj nevjenčanoj supruzi teške tjelesne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, policiju su pozvale komšije, koja je odmah izašla na lice mjesta i povređenu porodilju odvezla u Urgentni centar s bebom.

Nezvanično, ona je ljekarima kazala da je bebu njen nevjenčani suprug šutnuo u glavu. Beba je cijele noći zadržana u bolnici radi posmatranja, obavljeni su svi potrebni testovi i analize, ali srećom sve je bilo u redu i novorođenče je ujutru pušteno iz bolnice. Međutim, ljekari su vidjeli i da je majka pretučena, i obavili potrebna snimanja i analize. Snimak je pokazao da nesrećna žena ima serijski prelom rebara.

Kako nezvanično saznaje Kurir, osumnjičeni N. B. se posvađao sa svojom nevjenčanom suprugom Ž. P. (32) i počeo da je tuče. Udarao je po cijelom tijelu, žena je pala, on ju je vukao, udarao i u jednom momentu je izvukao na ulicu. Vukući je tako po asfaltu, odrao joj je cijelu stranu tijela, nanio joj razderotine i sa te strane na koju je vučena polomljena su joj rebra. Po nezvaničnim saznanjima, nevjenčani muž je šutnuo njihovu bebu u glavu jer je promašio suprugu.

Osnovno javno tužilaštvo dalo je prijedlog da se osumnjičenom nasilniku odredi pritvor do 30 dana.

Povezani postovi

Doboj: Od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi preminula dva lica

Na regionalnom putu R1–3103 Doboj - Modriča, u mjestu...

Nova tragedija u BiH: Ubila se žena skokom u bunar

Ženska osoba, Ž.B. (54) jučer je izvršila samoubistvo, potvrđeno...

Maglaj: U Bočinji ukradeno suho meso

u mjestu Donja Bočinja općina Maglaj, od strane nepoznate...

Maglaj: Jedna osoba uhapšena zbog nasilnog ponašanja

Prema informacijama iz MUP ZDK jučer u ulici Sulejmena...