Veliko upozorenje mještanima MZ Dobropolje-Mekiš

/

Adnan Spahić mještanin MZ Dobropolje-Mekiš na svojoj Facebook stranici objavio je upozorenje mještanima ove mjesne zajednice, koje prenosimo u cjelosti:
“Poštovani mještani MZ Dobropolje-Mekiš. Imam obavezu da vas obavjestim i pozovem na oprez! Tri Stuba elekto naponske mreže (Bandere) su u jako lošem stanju na području naše MZ, nakon poplava.
Postoji opasnost od obrušavanja, našta su organi MZ upozorili CZ Kao i Elektroprivredu Tešanj. Očekujemo njihovu reakciju, stvar je krajnje ozbiljna i kao takva trebala je već biti sanirana.
Molim i pozivam mještane još jednom na oprez. Lokacija navedenih stubova je na Lipama uz put Hasanbašići i Halvadžići te uz regijonalni put prema Ćatinom grebu takođe u zoni naseljenog područja.”

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Hapšenje na području općine Tešanj zbog posjedovanja droge

Kako stoji u izvještaju MUP-a ZDK tokom jučerašnjeg dana...

Vozači, oprez: Evo gdje možete očekivati radarske kontrole!

Kako stoji na stanici Bihamk-a za danas su najavljene...

Oprez! Na području gornjeg Dobropolja uočen medvjed

Kako su nam javili stanovnici mjesne zajednice Dobropolje-Mekiš, sinoć...

Obilježena 20. godišnjica Udruženje paraplegičara i oboljelih od dječije paralize općine Doboj jug

Danas je  održana 20 godišnjica rada Udruženja paraplegičara i...