Veliko upozorenje mještanima MZ Dobropolje-Mekiš

/

Adnan Spahić mještanin MZ Dobropolje-Mekiš na svojoj Facebook stranici objavio je upozorenje mještanima ove mjesne zajednice, koje prenosimo u cjelosti:
“Poštovani mještani MZ Dobropolje-Mekiš. Imam obavezu da vas obavjestim i pozovem na oprez! Tri Stuba elekto naponske mreže (Bandere) su u jako lošem stanju na području naše MZ, nakon poplava.
Postoji opasnost od obrušavanja, našta su organi MZ upozorili CZ Kao i Elektroprivredu Tešanj. Očekujemo njihovu reakciju, stvar je krajnje ozbiljna i kao takva trebala je već biti sanirana.
Molim i pozivam mještane još jednom na oprez. Lokacija navedenih stubova je na Lipama uz put Hasanbašići i Halvadžići te uz regijonalni put prema Ćatinom grebu takođe u zoni naseljenog područja.”

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Svečani ispraćaj 202 maturanta i maturantice Mješovite srednje škole Tešanj

U petak, 24. 05.2024. godine, upriličen je svečani ispraćaj...

Firma SAJO PLAST prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

U realizaciji projekta " Jedan privrednik, jedna učionica" sudjelovala...

Maglaj: Završeno uređenje desne obale rijeke Bosne

Kako je saopćeno iz općine Maglaj uspješno je završeno...

Doboj Jug: Realizacija infrastrukturnih projekata

U ulici Brezik na području općine Doboj Jug, aktivni...