Najbrutalnije tuče na estradi koje se i danas prepričavaju

/

Estradne ličnosti svojevremeno su bile akteri incidenata koji su potresli javnost. Iako su podigli veliku prašinu, u nekim slučajevima do sudskog epiloga nije dolazilo.

Postoje tuče poznatih ličnosti koje se i dalje pamte i prepričavaju.

Stefan Đurić Rasta i Slobodan Nešović

Reper Rasta u društvu četvorice prijatelja navodno je pretukao Slobodana Nešovića Loku.

Rasta i Loka dali su iskaze u policiji, a njihove priče su se u potpunosti razlikovale. Ovaj incident privukao je veliku pažnju javnosti. Loka je naveo da je do incidenta došlo zbog nezadovoljstva izazvanog neznanjem o tome šta su zapravo autorska prava.

Mina Kostić i Indira Aradinović Indi

Jedna od najzapaženijih tuča dogodila se na “Grandu” kada su se sukobile Mina i Indi. Njih dvije su se potukle na probi jednog muzičkog festivala 2008. godine, kada je Kostićeva željela da sa svojom suparnicom raščisti račune.

Do sukoba je došlo kada je Mina htjela da razgovara sa Indi o svom bivšem mužu Tiki, koji je u tom trenutku bio u emotivnoj vezi sa Indirom. Pjevačice su se čupale, šutirale i gurale, a pripadnici obezbjeđenja su ih jedva razdvojili.

Njih dvije nikada nisu završile na sudu, a nakon incidenta samo su riješile da se ignorišu.

Miloš Bojanić i Ivan Fece Firči

U rijalitiju Dvor došlo je incidenta kada je netrpeljivost između Firčija i Bojanića kulminirala, pa je došlo do tuče. Poznati bubnjar je tada izgubio kontrolu, pa je ispolivao sokom svog neprijatelja, da bi ga potom gađao u glavu. Milošu je tada ukazana pomoć ljekara zbog povreda oka u beogradskom Urgentnom centru.

“Zvao sam advokata i rekao sam mu da pocepa tužbu protiv Firčija! On je običan beskućnik koji nigde ništa nema i neću da gubim vreme povlačeći se sa njim po sudovima. Ma, od njega je i Bog digao ruke, pa ću i ja”, rekao je jednom prilikom Bojanić koji je odustao od tužbe.

Zorica Marković i Vesna Vukelić Vendi

Na imanju u Lisoviću ozbiljno su zaratile Vendi i Zorica, ali do najvećeg incidenta došlo je u studiju gdje su se pojavile obje učesnice “Farme”. Zorica je svoju suparnicu polila vodom, a Vendi je pobjesnila pa ju je gađala namještajem koji je zatekla u studiju. Vukelićevu su smirili pripadnici obezbjeđenja, a Zorica se za to vrijeme smijala jer je usphela da je izvede iz takta.

“Ja ću da je strpam u zatvor. Može da bira, Padinjak, Sremsku Mitrovicu ili Centralni zatvor. Možda ipak Centralni zatvor, lakše mi je da joj donosim banane tamo jer sam humanista. Izdržaće tu kaznu, tamo će naučiti da svoje iskrivljene mačeve više ne upire ka meni, nego da se snishodljivo pokloni i totalno preobrazi iz korena i krene u novi život. Nadam se da će uspeti u tome, ako ne onda će ostati tamo gde je sad”,rekla je Vendi, ali do sudskog epiloga još nije došlo.

Saša Ćurčić Đani i Dalibor Andonov Gru

Pokojni reper i bivši sportista žestoko su se potukli u rijalitiju “Parovi”. Đani i Gru brutalno su se obračunali, pa su se tako udarali pesnicama, rvali na podu, a ni obezbjeđenje niije moglo da ih razdvoji. S obzirom da je Gru samo želio da zaboravi incident, njih dvojica nisu završili na sudu.

Izvor: Kurir.rs

Povezani postovi

Znate li zbog čega postoji prijestupna godina

Prijestupna godina zbog 29. februara ima 366 dana, a...

Ramazanska vaktija za 2024.: Najduži post trajat će 15 sati i dvije minute

Najduži dan posta biće posljednji dan ramazana, 9. aprila....

Muslimani večeras dočekuju Lejletu-l-berat, noć u kojoj se ispisuje sudbina

Pripadnici islamske vjeroispovijesti večeras dočekuju Lejletu-l-berat, noć u kojoj...

Bešlagić: Ja sam Bosanac i Dalmatinac, ne možeš biti i Bosanac i Hercegovac

Enis Bešlagić prisjetio se uloge koja ga je proslavila,...