Spektakularni Izbor Fotomodela regije Usora, Tešanj i Doboj Jug

Datum:

U organizaciji Fashion M-a i direkcije Fotomodela BiH održava se  predtakmičenje za Izbor Fotomodela regije Usora/Tešanj/Doboj Jug.Ovo je treća sezona ovog zanimljivog show programa koji ima za cilj pronalazak komercijalnih lica za poslove modelinga,reklama,muzičkih spotova itd.

Direkcija kroz pripreme radi na obuci mladih djevojaka kroz radionice javnog nastupa,pravilnog držanja,rada pred kamerama i ostalih segmenata potrebnih za scenu. Slogan projekta je „BRENDIRAJ SE I PLASIRAJ“ te u skladu s tim organizator daje šansu mladim damama iz malih sredina da postanu dijelom javne scene BiH i regiona.

Na ovom predtakmičenju predstavit će se 10 djevojaka regije te će se boriti za plasman i titulu koja im obezbjeđuje učešće na federalnom nivou takmičenja.6 prvoplasiranih stjeće pravo učešća na federalnom takmičenju a tome će prethoditi izrada book-a,pripreme i učešće na modnim revijama.

Generalni sponzor i domaćin je Restoran Laganini,sponzori projekta su Restoran Intermezzo, Saračević specijalni čelici i Zlatarna „Dar“.

Sponzor projekta je i Općina Usora.

Za frizure učesnica pobrinut će se Frizerski salon „X Style“ , za make up pobrinut će se Beauty by Sara.Predivne bukete za pobjednice pripremit će Cvjećarna Lipa kao i poklone Zlatarna „Dar“.

Oficijelni fotograf večeri je Dženan Foto, a sam event će upotpuniti naš specijalni gost Zvezda granda Avdo Škokan.

Medijski pokrovitelji projekta su Azra, ZOS Radio, Radio Usora,Smart Televizija, Direktno.ba, Tešanjski.info, Tešanj.ba, Usora.ba.

Obezbjedite svoje rezervacije na broj telefona 062/589/489 i budite dio spektakla mladosti i ljepote

Povezani postovi
Related

Spektakl mladosti i ljepote u Usori

Nakon vrlo uspješne godine u kojoj je direkcija IZBORA...

Kompanija Hifa-Oil Udruženju “Dajte nam šansu” donirala gorivo

Kompanija Hifa-Oil, najveći privatni naftni distributer, nastavlja sa humanitarnim...

Izbor za Fotomodela regije Tešanj, Usora i Doboj Jug pomjera se za srijedu

U nedjelju 19.juna od 20 sati u restoranu Laganini...