Zavidovići: Gradonačelnik održao sastanak sa predstavnicima MZ „Dolina – Alići“

/

Gradonačelnik Hašim Mujanović održao je sastanak sa predstavnicima Mjesne zajednice „Dolina – Alići“. Sastanku su prisustvovali predstavnici Savjeta mjesne zajednice Fejzić Belmin i Burić Izet.

Povod sastanka je razgovor o aktivnostima i planovima koje Savjet mjesne zajednice „Dolina – Alići“ planira realizovati u narednom periodu na području mjesne zajednice i to nastavak asfaltiranja i proširenje puta Zavidovići – Maglaj, izgradnja javne rasvjete na dionici Omaldinsko naselje, izgradnja biciklističke staze uz put Zavidovići – Maglaj, asfaltiranje i betoniranje nekategorisanih seoskih puteva, završiti projekat kanalizacije, u naseljenom mjestu Krtošići rješavati problem vodosnabdjevanja i izgradnje kanalizacione mreže, rješavanje problema podvožnjak – pružni prelaz, utopljavanje Omladinskog doma, zamjena prozora i oluka, rješavanje imovine sa Mjesnom zajednicom „Branioci grada“, izgradnja spomen-obilježja, završetak projekta dječjeg igrališta, redovno ljetno i zimsko održavanje seoskih puteva i odvodnih kanala.

U proteklih nekoliko godina na području Mjesne zajednice „Dolina – Alići“ realizovani su brojni infrastrukturni projekti koji su doprinijeli da Mjesna zajednica „Dolina – Alići“ postane ugodnije mjesto za život stanovnika.

Gradonačelnik Hašim Mujanović u proteklom periodu pružao je podršku rješavanju problema u Mjesnoj zajednici „Dolina – Alići“, iskazujući svoju opredijeljenost za pomoć bilo koje vrste kada je u pitanju stvaranje ugodnijeg ambijenta za život kako mještana Mjesne zajednice „Dolina – Alići“ tako i svih stanovnika Grada Zavidovići.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Budući doktor i sadašnji lider: Upoznajte Safeta Hopića

Rođen 1995. godine u Tešnju, Safet Hopić je pravi...

Okupljanje udruženja ABNOR-a : Ministar Sirovica dodijelio priznanje najstarijem borcu

Danas je u Tešnju održano okupljanje članova udruženja antifašističkih...

Promjene na čelu stranka: Edin Mahmutović umjesto Fahira Sole predsjednik OO NES (ASDA) TEŠANJ

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik OO NES (ASDA) Tešanj Fahir Solo...

Poznati nosioci lista političkih stranaka za lokalne izbore u Tešnju

Kako se približavaju rokovi za predaju lista tako i...