Iz MADI-ja samo najbolje – doner i panirana piletina

Datum:

Da li je moguće spojiti ubrzan način života i kvalitetnu hranu? Upravo ovim pitanjem se bavi mesna industrija MADI jer  obroci moraju sadržavati dovoljno proteina i biti kvalitetan izvor masti ili ugljikohidrata, pripremati se brzo i jednostavno, i istovremeno poštovati zahtjeve moderne porodice.

„U posljednjih nekoliko godina kompanija MADI intenzivno ulaže u tehničku i tehnološku opremljenost prateći savremene trendove i zahtjeve tržišta, a sve sa ciljem povećanja zadovoljstva krajnjih korisnika našim proizvodima i uslugom. Kao rezultat  takve aktivnosti nastali su novi proizvodi u segmentu donera i panirane piletine i s ponosom ih predstavljamo tržištu Bosne i Hercegovine u ovom mjesecu.“, kazao je Maid Jabandžić, direktor kompanije MADI.

Kompanija MADI u mjesecu septembru predstavlja tržištu BiH sljedeće novitete:

  • pileći i juneći doner 200 g
  • panirani pileći nuggetsi 500 g i 1000 g
  • panirana pileća šnicla 500g i 1000 g

Sigurni smo da ćete biti oduševljeni punoćom okusa, ugodnom teksturom i očaravajućim osjećajem zadovoljstva nakon konzumacije, a način i vrijeme za koje ćete spremiti obrok priuštiće vam slobodne trenutke za najdraže.

„Naše inovacije nisu počele niti završavaju ovim projektima. Proteklih godinu dana smo posvetili našim mesnim prerađevinama koje su postale već prepoznatljive po svojim karakteristikama: bez glutena, bez soje i bez umjetnih boja. Mi ćemo i dalje nastojati da  našim kupcima pružimo ono što od nas očekuju a to su: kvalitet, pouzdanost, dostupnost i partnerski odnos. Naši kupci su već nebrojeno puta pokazali da  dijelimo zajedničke vrijedosti i da smo jedni drugima najbolji partner, a činjenica koja nam ide u prilog je ta da mi imamo sve u svojoj kući.“, dodao je direktor Jabandžić.

MADI - Official korporativni video 2022

 

Povezani postovi
Related

Nova kataloška akcija AS Maloprodaja donosi prilike za uštedu

Da li ste spremili spisak za kupovinu? Nova kataloška...

Zatvoren je 16. Međunarodni sajam privrede Tešanj – BiH 2022

Privredna manifestacija – 16. Međunarodni sajam privrede Tešanj – BiH...

100 najvećih: Konferencija „Leaders for the Future“ Veliki umovi raspravljaju o idejama

Međugorje, 22. septembar/rujan 2022. godine - Jutro nakon dodjele...

TC MADI donosi odlične akcije ovog vikenda

Da li ste spremili spisak za kupovinu? Novi katalog...