Ascom: Sigurnost na internetu sve više u fokusu kompanija

Datum:

Tešanjska firma Ascom podrška je modernom poslovanju već 17 godina. Svojim poslovnim partnerima omogućavaju da svoje poslovanje usklade sa trendovima na tržištu što uključuje najsavremenija softverska i hardverska rješenja.

Osim toga u njihovoj ponudi se nalazi i najsavremenija logopedska oprema, oprema za senzorne sobe, asistivna tehnologija i didaktički materijal. Korisnici ove opreme su: škole, domovi zdravlja, centri, vrtići, različita udruženja i  ustanove za osobe sa poteškoćama u razvoju.

“Lider smo na tržištu kada su u pitanju logopedska oprema, asistivna tehnologija i opremanje senzornih soba za koje je u posljednje vrijeme iskazano veliko interesovanje”, kazala je za Akta.ba Indira Krdžalić, direktorica firme Ascom d.o.o.

Mrežna sigurnost

Njihova misija je biti pouzdana podrška kompletnom i sigurnom poslovanju. Kako je sigurnost na internetu sve više u posljednje vrijeme u fokusu kompanija, Ascom je na nedavno održanom 16. sajmu privrede Tešanj 2022., predstavio vodeće rješenje u oblasti zaštite računarskih mreža i podataka – Fortinet.

U pitanju je rješenju koje predstavlja vrhunsku all-in-one sigurnosnu platformu za zaštitu mreže, aplikacija i podataka.

fortinet

“Fortinet je svjetski lider za cyber-sigurnost. Primjenom najsavremenijih tehnologija IT zaštite štiti sve korisnike, uređaje i aplikacija jedne računarske mreže. Fortinet proizvodi omogućavaju kompanijama potpunu vidljivosti problematičnih komunikacija, bez obzira na lokaciju ili oblik infrastrukture.”, kazao nam je Damir Sivić iz kompanije Ascom.

Fortinet u svojoj ponudi ima široku paletu sigurnosnih proizvoda od uređaja za manje kompanije do enterprise okruženja.

Izvor: Akta

Povezani postovi
Related

Na Krndiji opljačkana kuća H.Ć., ostavljena i prijeteća poruka

Kako stoji u saopćenju MUP-a ZDK, dana 01.12.2022. godine,...

Zavidovići: Potpisan Ugovor o izvođenju radova na izgradnji dječijeg igrališta u Mjesnoj zajednici „Rujnica“

Gradonačelnik Hašim Mujanović potpisao je sa najpovoljnijim ponuđačem Obrt...

Doboj: Ovo su hrabri policajci i mještani koji su spasili djevojku iz hladne Bosne

Prava drama odvijala se u ponedjeljak navečer na Japanskom...