Nadini Mehmedović iz Tešnja srebrena medalja na Svjetskom turniru

/

Takmičarke Taekwondo Akademija Tesanj-Šije ovog vikenda su učestvovale na Svjetskom turniru koji se održava u Podgorici.

Kako smo već izvještavali Nadina Hodžić je tokom jučerašnjeg dana osvojila bronzanu medalju, a danas je prema rasporedu svoje borbe odradila i Nadina Mehmedović, koja se okitila srebrenom medaljom. O Nadinim borbama danas su iz kluba su saopćili slijedeće:

“Prva velika seniorska medalja za Nadinu Mehmedović. Olimpijski kvalifikacioni turnir u Podgorici i srebrena medalja. Velikih 10 bodova na Svjetskoj rang listi, malo po malo idemo prema vrhu, naše vrijeme tek dolazi.  Finalnu borbu smo tijesnim rezultatom izgubili od iskusne takmičarke iz Srbije koja je blizu plasmana na Olimpijske igre u Parizu i koja nastupa na Grand prix itd. Bili smo blizu…idemo dalje.”

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

“Zmajevi” večeras protiv moćne Nizozemske

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras gostuje Nizozemskoj na...

Premijer Pivić i ministar Mušija ugostili mastera Edina Kajevića nakon prijema u Kuću slavnih takekwondoa

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za obrazovanje,...

Streljački klub Tešanj uspješan na 15. međunarodnom turniru Visoko 2024

Ljetna pauza za članove Streljačkog kluba Tešanj završena je...

Prva liga FBiH: Na četiri duela postignuto 17 golova, gosti imali više razloga za slavlje

Odigrana su preostala četiri susreta prvog kola Prve lige...