Dobre vijesti: U BiH će i danas preovladavati sunčano vrijeme

/

U Bosni i Hercegovini će danas preovladavati pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9 stepeni, na jugu zemlje do 15. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25, na jugu zemlje do 28 stepeni.

I u utorak će, prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, preovladavati sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9, na jugu zemlje do 16. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 26 stepeni.

Za srijedu se najavljuje umjereno povećanje oblačnosti sa zapada. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle. Vjetar slab, prije podne jugozapadnog smjera, a u drugoj polovini dana vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9, na jugu zemlje do 15 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 23, na jugu zemlje do 25 stepeni.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Od 1. jula s TAG uređajem Autocesta FBiH možete prolaziti hrvatskim autoputevima

Svi korisnici ACC TAG uređaja moći će od 1....

Konačno optimistične vijesti: Neće više divljati cijene voća i povrća

Pristojan rod dobrog dijela vrsta sezonskog voća i povrća...

Univerzitet u Sarajevu mijenja poslovnik: Neki dekani će biti eliminisani iz glasanja

Senat Univerziteta u Sarajevu (UNSA) danas zasjeda i odlučuje...

U BiH se vratila prva grupa hadžija

Prva grupa hadžija i hadžinica iz Bosne i Hercegovine...