Pijani brat brutalno izmlatio rođenu sestru

/

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu nakon provedene istrage, podiglo je optužnicu protiv P. B. (62) zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici iz člana 190. stav 1. Krivičnog zakonika Republike Srpske, a koju je potvrdio Osnovni sud u Sokocu.

Optužnicom se P.B. stavlja na teret da je dana 10. februara godine na području općine Istočno Novo Sarajevo u ulici Petrovići, u vidno alkoholiziranom stanju u nesporednoj blizini porodične kuće nakon što je prethodno imao verbalni sukob sa sestrom J. V. na istu fizički nasrnuo.

U optužnici se navodi da je sestru udarao drvenom motkom u predjelu leđa i zadnjice, nanijevši joj tjelesne povrede čime je istoj na taj način ugrozio mir, spokojstvo i tjelesni integritet.

Izvor: crna-hronika

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Tešanj: Uhapšena jedna osoba zbog posjedovanja droge

U mjestu Kalošević općina Tešanj, od strane lica iz...

Nezgoda kod Zenice: Udario u bankinu, saobraćaj otežan

U mjestu Hece kod Zenice jutros se desila saobraćajna...

U akciji “Black Tie 2”: Uhapšena influenserka Adna Helić

Influenserka Adna Helić uhapšena je u današnjoj akciji MUP-a...

Novi detalji tragedije u stravičnoj nesreći kod restorana Dallas

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M17 u...