Google čestitao Dan državnosti BiH

/

Najveći web pretraživač Google pripremio je poseban logo za Dan državnosti BiH. Google je čestitao Dan državnosti BiH sa posebnim “doodle” na svojoj početnoj stranici.

Kada se klikne na doodle, korisnici se usmjeravaju na stranicu sa aktuelnim vijestima o BiH i najvećem državnom prazniku.

Doodle aplikacije imaju za cilj privući pažnju dajući mjesto važnim danima i praznicima, kulturnim događajima i važnim ličnostima iz istorije za zemlje svijeta.

Korisnici interneta mogu pristupiti detaljnim informacijama o tom danu, osobi ili predmetu klikom na posebno dizajnirani logo. Doodle aplikacije imaju za cilj privući pažnju dajući mjesto važnim danima i praznicima, kulturnim događajima i važnim ličnostima iz istorije za zemlje svijeta.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Snijeg opet u BiH, evo u kojim predjelima

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno...

U mesnicama u BiH svega 25 posto domaćeg mesa

Uvoz mesa u Bosnu i Hercegovinu nadmašuje izvoz deset...

Cijene namirnica iz aprila ove i prošle godine: Skuplji kafa, riža i meso, evo za koliko

Cijene hrane već nekoliko godina zadaju najviše glavobolje prosječnoj...

Ekonomija u BiH će rasti, ali nema napretka bez dubokih reformi

Ekonomija Bosne i Hercegovine će i ove godine rasti,...