Brzom reakcijom policijskih službenika i građana spriječeno samoubistvo u Doboju

/

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj zajedno sa građanima licima inicijala D.S. i B.K., oba iz Doboja, spriječili su tridesetčetverogodišnjakinju iz Gračanice, FBiH, da izvrši samoubistvo skokom sa mosta tzv. „Japanac“ u rijeku Bosnu.

Policijskoj stanici Doboj 1, 28.11.2022. godine, oko 16,20 časova, prijavljeno je da je u Doboju sa mosta tzv. „Japanac“ nepoznata ženska osoba skočila u rijeku Bosnu.

Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj koji su zajedno sa građanima uočili nepoznatu žensku osobu te istu bezbjedno izvukli iz vode.

S obzirom da je ista bila promrzla i odavala znakove duševne poremećnosti, prevezena je vozilom Slube hitne pomoći Doma zdravlja Doboj u dobojsku bolnicu „Sveti apostol Luka“, gdje je zadržana na liječenju.

Na lice mjesta osim policijskih službenika i Službe hitne pomoći bili su upućeni i pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj.

 

Povezani postovi

Dodijeljeni zamjenski mandati: U Parlament bi trebala ući Ermina Salkičević-Dizdarević iz Tešnja

Centralna izborna komisija (CIK) Bosne i Hercegovine dodijelila je...

Dobojlija pucao u kući poznanika: Priveden zbog izazivanja opšte opasnosti

Dobojska policija uhapsila je S.J. iz tog grada zbog...

U Bukvi uhapšen F.E. iz Tešnja zbog posjedovanja Speeda

Sinoć oko  02.50 sati, u mjestu Bukva, od strane...

Tešanj: Na današnji dan 30.01.2013.godine preselio je efendija Hilmo Perčo

Piše: Haris Sejdić Sjećanje Hilmu Perčo/ Na današnji dan 30.01.2013.godine,...