M.H. iz Doboj Juga osumnjičen za izvršenje tri krivična djela na području Teslića

/

Policijska stanica Teslić je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica inicijala M.H. sa područja opštine Doboj Jug, FBiH, zbog osnova sumnje da je na području opštine Teslić izvršilo krivično djelo „Teška krađa“ i dva krivična djela „Krađa“.

Za lice inicijala M.H. postoji osnov sumnje da je u vremenskom periodu od 05. do 07.11.2022. godine, izvršilo provalu u teretno vozilo marke „Mercedes” te iz istog otuđilo razni alat, čime je vlasniku pričinilo materijalnu štetu u iznosu od 2.250,00 KM.

Takođe, za navedeno lice postoji osnov sumnje da je 10.11.2022. godine, iz pomoćnog objekta i nezaključanog teretnog vozila otuđilo akumulatore i alat, čime je vlasniku pričinilo materijalnu štetu u iznosu od oko 600,00 KM, te da je istog dana iz nezaključanog teretnog vozila otuđilo dvije bušilice, čime je vlasniku pričinilo materijalnu štetu u iznosu od oko 1.500,00 KM.

Za navedeno lice postoji i osnov sumnje da je području Policijske uprave Doboj izvršilo više krivičnih djela protiv imovine.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Gradačca poginuo pješak

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Gradačca u...

Maglaj: Prevarom na internetu ženi ukraden novac

Kako je saopćeno iz MUP ZDK, u službene prostorije...

U stanu u Tuzli pronađena tri beživotna tijela

Muškarac iz Tuzle sinoć je počinio samoubistvo skokom sa...

Tešnjak uhapšen u Doboju zbog vožnje pod uticajem alkohola

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 19.05.2024. godine, oko...