Maglaj: Prevarom na internetu ženi ukraden novac

/

Kako je saopćeno iz MUP ZDK, u službene prostorije Policijske stanice Maglaj, pristupila je G.M., rođena 1996. godine iz Maglaja i tom prilikom prijavila da je dana 20.05.2024. godine, od strane nepoznatog lica izvršeno krivično djelo “Računalna prijevara”.

Naime, oštećena je na platformi “OLX.ba” objavila da prodaje određeni artikal, te nakon konverzacije sa nepoznatom osobom u vezi kupovine pomenutog artikla i ustupanja ličnih podataka navedenoj osobi, sa njenog računa je otuđen određeni iznos novca.

Daljnji rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela nastavljaju policijski službenici Sektora kriminalističke policije uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Doboj: Tešanjak uhapšen zbog vožnje pod uticajem droge

Kako je saopćeno iz PU Doboj, policijski službenici Policijske...

Iz Centra za socijalni rad Tešanj ukraden televizor

Kako je saopćeno iz MUP ZDK, u prostorije Policijske...

Težak udes kod Visokog, poginuo maloljetnik

Teška saobraćajna nesreća desila se u subotu u Goruši...

Teška nesreća u Salakovcu, ima mrtvih i povrijeđenih, u tunelu se zapalio kamion

Na dionici magistralnog puta Mostar - Jablanica, u Salakovcu,...