Federalni zavod za penzijsko i invalidsko osiguranje, Poslovnica Doboj Jug počela je sa radom u novim prostorijama

/

Federalni zavod za penzijsko i invalidsko osiguranje, Poslovnica Doboj Jug počela je sa radom u novim prostorijama, zgrada Općine Doboj Jug, na adresi Trg 21. mart broj 1.

U novim prostorijama nastavlja sa pružanjem usluga građanima u kancelarijskom prostoru Općine Doboj Jug (bivša kancelarija Biro-a) te na taj način velika većina javnih ustanova sada funkcionira na jednom mjestu kako bi se građanima olakšalo korištenje usluga svih javnih ustanova na području Doboj Juga.

Radno vrijeme Poslovnice je ne promijenjeno, ponedjeljak i četvrtak od 7:30 do 15:30 sati, a rad sa strankama je od 8:00 do 13:00 sati, puza od 10:00 do 10:30 sati.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Nejla Tukić – učenica generacije 2023/24 u OŠ ” Mustafa Mulić” Šije

Nejla Tukić je rođena 28.09.2009. godine u Tešnju. Kroz...

Nove knjige Huseina Galijaševića – prilog tešanjskoj historiji

Iz štampe su izašle dvije knjige Huseina Galijaševića, „Domovnice...

Učenik generacije u OŠ “1.mart” Jelah za školsku 2023/2024.godinu – Haris Hatkić

Kako je objavljeno na službenim stranicama osnovne škole "1.mart"...

Dr. Omer Bedak za ZOS radio: Zdravstvo je uvijek aktuelna tema

Gost ZOS radija bio je mr. sc. med. Omera...