Procurila slika sa snimanja novog Jokera. Joaquin Phoenix izgleda jezivo

/

Redatelj Todd Phillips na Instagramu je objavio prvu fotografiju sa snimanja nastavka filma Joker, s Joaquinom Phoenixom u glavnoj ulozi.

Phillips je objavio sliku Phoenixa u sceni u kojoj mu briju bradu, a vidi se kako je glumac jezivo mršav, možda još i više nego u prvom dijelu iz 2019. godine, a uz to i sav isprebijan i prepun rana. Objavio je i kratku poruku. “Prvi dan, naš dečko Joker”, napisao je Phillips.

Nastavak Jokera trebao bi, prema svemu sudeći, biti mjuzikl, i uz Phoenixa jednu od glavnih uloga imat će i Lady Gaga, koja će utjeloviti vragolastu Harley Quinn, inače veliku i jedinu Jokerovu ljubav, koja se u njega zaljubi dok ga liječi u arkamskoj umobolnici i na kraju pređe na njegovu stranu, piše Radio Sarajevo.

Premda se o radnji filma ne zna ništa, nagađa se da bi mogla ići u tom smjeru. Novi nastavak trebao bi se zvati Joker: Folie A Deux, odnosno Ludilo za dvoje, a u njemu bi se još trebali, u sporednim ulogama, pojaviti Brendan Gleeson, Zazie Beetz i Catherine Keener.

toddphillips
Day 1. Our boy. #joker (Instagram)

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Marija Šerifović progovorila o svojim planovima za udaju

Popularna pjevačica, Marija Šerifović, se družila sa pratiocima na...

Legendarni Bruno Langer o saradnji sa grupom ZAR: Svi živimo rock ‘n’ roll

Grupa ZAR predstavila je spot za pjesmu "Žurim" na...

Nagli pad polena alergenih biljaka u zraku, povoljna situacija zadržat će se i u narednim danima

U zraku se bilježi pad koncentracija polena alergenih biljaka,...