Fuad Kasumović: “Ovo će biti Vlada ZDK koja će raditi za dobrobit svih građana”

/

Na svom zvaničnom profilu Fuad Kasumović je objavio status koji prenosimo u cijelosti:

“Poštovani prijatelji, dragi građani Zenice i Zeničko – dobojskog kantona,

Sinoć sam u svojstvu predsjednika Bosanskohercegovačke inicijative KF (BHI KF) koja predvodi koaliciju u Zeničko – dobojskog kantona, zajedno sa predsjednikom KO SDP BiH ZDK Mirsadom Mahmutagićem imao zadovoljstvo održati radni, a ujedno i prijateljski sastanak sa budućim članovima Vlade ZDK, na čelu sa premijerkom Amrom Mehmedić.

Svjesni smo izazova koji su pred novim sazivom Vlade Zeničko – dobojskog kantona, svakim od ovih ljudi pojedinačno ali i rukovodstvima stranaka iz kojih dolaze Dženana Čišija, Vinko Marić, Benjamin Sinanović, Samir Šibonjić, Boško Jeftić, Danijel Pašić, Tanja Radoš – Kosić, Ibrahim Smajić, Zlatko Jelić i Edin Hasaničević. Čvrstog smo stava i odlučni, da će ovo biti Vlada koja će za razliku od prethodne, raditi za dobrobit svih građana, isključivo po zakonima i da će se zakoni primjenjivati jednako za sve ljude i gradove, odnosno općine u Zeničko – dobojskom kantonu kojeg su bivše vlasti svojim nezakonitim i neustavnim djelovanjem dovele na crnu listu međunarodne zajednice.

Jednaki uslovi za život svih građana i jednakost svih pred zakonom.”

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Premijer Pivić razgovarao s delegacijom Košarkaškog saveza BiH

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić ugostio je u svom...

U ZDK jučer zabilježeno 12 krivičnih dijela

Prema izvještaju MUP-a ZDK, na području ovog kantona u proteklom...

Upozorenje građanima ZDK: Povećane prevare i krađe sa bankovnih računa

Policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, u...