Esmiru Bašiću obećano mjesto savjetnika u Vladi ZDK

/

Kandidatu NES-a za mjesto ministra u Vladi ZDK Esmiru Bašiću iz Tešnja “obećano” je mjesto savjetnika u novoj Vladi ZDK.

S obzirom da je NES ZDK prvobitno trebao imati dva ministarska mjesta, pa je raznimkombinacijama i dogovorima ostao uskraćen za jedno ministarstvo, Esmiru Bašiću je kao utješna nagrada obećano mjesto savjetnika. Ostaje još uvijek nedoumica da li će biti savjetnik u Ministarstvu privrede ZDK na čijem je čelu kadar NES-a iz Zavidovića Samir Šibonjić ili nekog drugog ministarstva ili čak savjetnik same premijerke Amre Mehmedić.

Podsjećamo da je Esmir Bašić bio dugogodišnji direktor Biblioteke u Tešnju, za čijeg mandata je napravljena i nova zgrada Biblioteke, a 2020. godine Bašić je bio kandidat NES-a za načelnika općine Tešanj.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

SUĐENJE OBRENU PETROVIĆU: Krivična prijava zbog davanja lažnih iskaza

Centar za humanu politiku podnio je krivičnu prijavu protiv...

Budući doktor i sadašnji lider: Upoznajte Safeta Hopića

Rođen 1995. godine u Tešnju, Safet Hopić je pravi...

Okupljanje udruženja ABNOR-a : Ministar Sirovica dodijelio priznanje najstarijem borcu

Danas je u Tešnju održano okupljanje članova udruženja antifašističkih...

Promjene na čelu stranka: Edin Mahmutović umjesto Fahira Sole predsjednik OO NES (ASDA) TEŠANJ

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik OO NES (ASDA) Tešanj Fahir Solo...