Želite posao u Njemačkoj: Čekamo vas 3. i 4. februara u Sarajevu

/

Minhenski aerodrom jedan je od najuspješnijih na svijetu i na njemu radi 10.000 osoba, a sada imate jedinstvenu priliku da im se pridružite! Kompanija AeroGround Flughafen München GmbH, naime, u potrazi je za radnicima i radnicama za opsluživanje aviona ili rukovanje prtljagom.

Riječ je o kompaniji koja je stopostotno investicijsko društvo kompanije Flughafen München GmbH i vodeća je na tržištu u području usluga prihvata i otpreme na minhenskom aerodromu. Kako su istaknuli iz ove kompanije, na njihovom radnom mjestu ne postoje dva jednaka dana, a upravo iz tog razloga aerodrom München smatraju najljepšim i najuzbudljivijim radnim okruženjem na svijetu.

Stoga, pozivamo vas da nam se pridružite na Danima otvorenih vrata 3. i 4. februara u hotelu Hills u Sarajevu sa početkom u 9 sati, gdje ćete imati priliku upoznati se sa kulturom kompanije kroz prezentacije i iskustva zaposlenih, te ćete se moći dodatno informisati o otvorenim radnim pozicijama.

Prezentacije će biti održane u terminima 9, 11, 13 i 16 sati, a nakon svake prezentacije, zainteresirani kandidati će obaviti razgovor sa predstavnicima kompanije te će na licu mjesta moći aplicirati na željenu radnu poziciju. Za zainteresirane učesnike iz drugih gradova, organiziran je i besplatan prevoz iz Banja Luke, Tuzle i Mostara, a obavezna je prijava na e-mail: posao@priredba.ba s obzirom na to da je broj mjesta ograničen.

Više informacija o uslovima i radnim pozicijama možete pogledati OVDJE.

Bilo da ste student, tek ste započeli poslovnu karijeru ili jednostavno mijenjate branšu – uvijek svima dajemo priliku da se afirmišu u potpuno novom profesionalnom okruženju. Također, činimo sve da vam olakšamo prilagodbu gdje god je to moguće – od traženja stana do penzionog osiguranja.

Čekamo vas 3. i 4. februara u hotelu Hills u Sarajevu, a neka München bude vaša neredna destinacija, jer tražimo nove kolege koji će otvoreno i sa entuzijazmom, zajedno sa nama, oblikovati budućnost AeroGrounda.

Povezani postovi

Svečano otvoren novi “AS” market u Jelahu

Danas sa početkom u devet sati svečano je otvoren...

Nova kataloška akcija MEGA diskonta donosi odlične akcije

Da li ste spremili spisak za kupovinu? Nova kataloška...

Sustamed (Sustandrol) 250 mg – savjeti za upotrebu

Sustandrol 250 jedan je od najpopularnijih lijekova u bodybuildingu,...

Clomid 50 mg – karakteristike i preporuke za upotrebu

Clomed tvrtke Hubei Huangshi Nanshang je modulator estrogenskih receptora,...