NK TOŠK Tešanj prezentovao rezultate za 2022.godinu

/

Sinoć je u dvorani JU Sportsko rekreacioni centar Tešanj održana prezentacija rada NK TOŠK Tešanj za 2022 godinu.

Pored prezentacije rada, u dvorani su bili izloženi panoi kroz 95 godina nogometne tradicije NK TOŠK Tešanj, sa statuama i peharima iz arhive JU MUZEJ Tešanj i NK TOŠK Tešanj.

Prisutnima se obratio predsjednik Skupštine dr. Amir Dujsić, koji se između ostalog zahvalio na dolasku, a nakon čega je uručio zahvalnice pojedincima i organizacijama koji du pružali podršku i pomoć u radu u prethodnoj 2022.godini:

Sponzori kojima su sinoć uručene zahvalnice su: Općina Tešanj, MADI, HIFA OIL, MANN + HUMMEL, HIFA PETROL, AS GROUP. Kako su naveli iz kluba i svi ostali sponzori su dobili zahvalnice.

Posebna priznanja uručena su: Ademu Šišiću, Murisu Jabandžiću, Aldinu Hadžismailoviću, Seadu Korajliću i Hamzaliji Dolamiću.

“Na ovaj način pokušat ćemo svake godine, velikom broju ljudi da se zahvalimo, koji su u prošlosti i trenutno pomažu radu i razvoju kluba.” – navode iz ovog kluba.

Sinoćnju manifestaciju uljepšali su i članovi Omladinskog pogona, koji su se predstavili sa svojim sportskim uspjesima u protekloj kalendarskoj 2022.godini. Direktor Omladinskog pogona Aidin Hadžismailović uručio je nagrade najuspješnijim članovima svih selekcija Omladinskog pogona NK TOŠK Tešanj.

Nakon manifestacije organizovan je radni ručak na kojem se pojačao trenutni UO kluba sa novim članovima, koji će početi raditi na rješavanju ključnih stvari do organizovanja nove skupštine. Izabrana je i nova radna grupa koja će biti zadužena za infrastrukturu.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Odličan uspjeh takmičara Taekwondo akademije Tešanj-Šije

Takmičari Taekwondo akademije Tešanj-Šije su učestvovali na Federalnom prvenstvu...

13 medalja za takmičare Karate kluba Tešanj

Treće kolo Kantonalne lige u karateu se održalo u...

Odličan uspjeh Karate kluba Tešanj na memorijalnom karate turniru “Ahmed Pezer” u Vitezu

Takmičari iz Karate kluba Tešanj postigli su impresivan uspjeh...

GALEB OPEN: BiH najbolja ekipno, bronza za Nihadu Hodžić iz Tešnja

Juniorski nacionalni tim Bosne i Hercegovine, u konkurenciji 190...