Sunčano do kraja sedmice, nakon toga slijedi promjena

/

Danas u Bosni i Hercegovini preovladavaće pretežno sunčano vrijeme. Prije podne povećana niska naoblaka ili magla se očekuje u sjevernim područjima i lokalno po kotlinama u centralnim i istočnim područjima Bosne.

Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -4 i 2°C, na jugu do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 14°C.

Sutra u Bosni i Hercegovini preovladavaće sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2°C, na jugu do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 15°C.

U subotu preovladavaće sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3°C, na jugu zemlje do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 16°C.

U nedjelju pretežno oblačno u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne sunčanije prije podne, naoblačenje u drugom dijelu dana. Padavine se očekuju u noći na ponedjeljak. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4°C, na jugu zemlje do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 14°C.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Pacijenti opet bez terapije jer nema citostatika, evo šta kažu oni koji ih nabavljaju i plaćaju

Iz Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije Bosne i...

CIK, pored 7,4 miliona KM, traži još para za izbore

Centralna izborna komisija BiH (CIK) pisaće Ministarstvu finansija i...

Uključena i BiH: U 12 call centara razbijena kriminalna mreža koja se bavila prevarama

U akciji "Pandora", koju je podržao Europol, krajem aprila...

Građani BiH bi do kraja godine mogli imati digitalni novčanik: Znate li šta on podrazumijeva?

Direktor Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka...