Nakon 17 godina braka i troje djece, DNK test otkrio da su supružnici zapravo – rođaci

/

Sretni bračni par koji ima troje djece otkrio je kako su nakon DNK testa saznali da su u srodstvu. Celina i Joseph Quinones iz Colorada bili su zajedno 17 godina kada je Celina odlučila kopati po svom obiteljskom stablu.

Majka troje djece nije zalazila previše u svoju lozu kada je otkrila veliki šok – suprug Joseph joj je također – rođak. Na društvenim mrežama objavila je vijest o tome kako su otkrili da su više od samo muža i žene.

“Udala se za muža 2006. godine. Ne razmišljajući ništa o tome, dobili smo troje djece. Onda sam saznala da smo u srodstvu i rođaci”, rekla je.

Celina se našalila da je ta vijest “dobar proboj leda”, ali je pozvala druge parove da provjere vlastito nasljeđe. Trenutak kada je prvi put otkrila da joj je suprug zapravo i rođak opisala je kao “poražavajući”, ali kaže da im je ljubav jača nego ikad i da je ignorirala negativne komentare i kritičare koji su im sugerirali da se razvedu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli COMPLEX (@complex)

“On je i dalje, i bit će, moje sve. Neću dopustiti da ‘malo krvi’ uništi ono što smo stvorili, ovu prekrasnu obitelj”, poručila je.

Napravila je DNK test, 2016. godine i to je, kaže, stvarno izbezumilo.

“Brat i žena za cijeli život! Postoji razlog zašto neki parovi izgledaju slično. Ovdje sam samo radi podizanja svijesti”, rekla je.

Objasnila je i kako su krenuli dalje nakon otkrića.

“Djeca i muž su mi sve i prešli smo preko toga. Sva naša djeca imaju deset prstiju na rukama i nogama”, dodala je.

Rekla je da ona i Joseph nisu imali pojma da su u srodstvu kad su se prvi put našli te da su hodali četiri mjeseca prije nego što su se zaručili.

“17 godina s rođakom. Ne, nismo znali dok nismo napravili test. Bili smo u vezi četiri mjeseca prije nego što smo se vjenčali. On će i dalje biti moje sve”, kaže Celina i dodaje da nikada neće pasti pod utjecaj onoga što drugi misle, tvrdeći da nisu imali pojma o tome da su u srodstvu, prenosi Daily Mail.

“Da se razvedem od njega jer nismo znali, samo da kažem našoj djeci da roditelji više nisu zajedno zbog mišljenja drugih. Ne, hvala, ostat ćemo rođaci, supružnici i ljubavnici zauvijek”, odlučna je Celina, piše 24sata.hr.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Amerikanci nazvali Zdravka Čolića srbijanskim Tomom Jonesom: “Jedan od najskupljih na Balkanu”

Popularna američka stranica celebritynetworth.com opisala je Zdravka Čolića kao...

Ibro Škiljo, pjevač: ZVIJEZDA ‘POD STARE DANE’

Ah, Ibro Škiljo, virtuoz na harmonici i vokalna sila...

Marija Šerifović progovorila o svojim planovima za udaju

Popularna pjevačica, Marija Šerifović, se družila sa pratiocima na...