Kod osuđenika u Kazneno-popravnog zavodu Zenica pronađena droga

/

Dana 10.05.2023 godine u 19,00 sati sati, dežurna služba Policijske stanice Centar, obaviještena je od strane službenika Kazneno popravnog zavoda zatvorenog tipa Zenica da je kod osuđenika Č.M. iz Zenice pronađena jedna kutija cigareta u kojoj su se nalazila tri pakovanja biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Marihuana”, bruto težine 4,48 grama i pakovanje praškaste materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Speed”, bruto težine 1,21 grama.

Rad na dokumentovanju krivičnog djela su nastavili istražitelji Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se petnaest saobraćajnih nezgoda u kojima je deset lica zadobilo tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Privredna komora Zeničko-dobojskog kantona uspostavila Ured za digitalizaciju

Privredna komora ZDK uspostavila je Ured za digitalizaciju. Ured...

SIPA vrši pretrese u Kantonalnoj bolnici Zenica i teretani u Crkvicama

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo i Državne agencije za istrage...

Postignut dogovor o značajnom poboljšanju u organizaciji odgojno-obrazovanog rada u osnovnim i srednjim školama na području ZDK-a

Ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko-dobojskog kantona...

ZDK preuzeo isplatu dječijeg doplatka nakon izmjena federalnog zakona

Nakon što je prošle godine donesen federalni zakon kojim...