Slijetanjem automobila u rijeku Bosnu smrtno stradao muškarac

/

Jutros je iz korita rijeke Bosne u naselju Dobrinje kod Visokog izvučeno putničko motorno vozilo u kojem je bilo tijelo muškarca – potvrdio je Feni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek.

Kako je naveo, sinoć oko 22.10 sati primili su dojavu da je na regionalnom putu Visoko-Kakanj, u mjestu Dobrinje na području Grada Visoko, došlo do izlijetanja putničkog motornog vozila, koje je sletilo u rijeku Bosnu.

– Jutros u 1.25 sati, iz rijeke je izvučeno PMV marke audi, nacionalnih oznaka Floride iz Sjedinjenih Američkih Država, a utvrđeno je da je u vozilu smrtno stradalo lice F. A. iz Vogošće, rođen 1958. godine – kazao je Fišek.

Tijelo muškarca prebačeno je u Prosekturu Gradskih grobalja Visoko te će vjerovatno biti rađena i obdukcija, a istragom će biti utvrđivano pod kojim je okolnostima došlo do slijetanja automobile u rijeku Bosnu. Čekaju se daljnja uputstva kantonalnog tužilaštva ZDK-a.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Tešanj: Uhapšena jedna osoba zbog posjedovanja droge

U mjestu Kalošević općina Tešanj, od strane lica iz...

Nezgoda kod Zenice: Udario u bankinu, saobraćaj otežan

U mjestu Hece kod Zenice jutros se desila saobraćajna...

U akciji “Black Tie 2”: Uhapšena influenserka Adna Helić

Influenserka Adna Helić uhapšena je u današnjoj akciji MUP-a...

Novi detalji tragedije u stravičnoj nesreći kod restorana Dallas

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M17 u...